Sunset Aperitivo Party ️ Το Ινστιτούτο Galileo Galilei πραγματοποίησε ένα Aperitivo Party στους συναδέλφους…

Sunset Aperitivo Party ️ Το Ινστιτούτο Galileo Galilei πραγματοποίησε ένα Aperitivo Party στους συναδέλφους…

Sunset Aperitivo Party ☀️🍹
Το Ινστιτούτο Galileo Galilei πραγματοποίησε ένα Aperitivo Party στους συναδέλφους και συνεργάτες του στο Μέγαρο Μουσικής.
Είναι παράδοση πλέον και κάθε χρόνο ή διοίκηση του Galileo Galilei να πραγματοποιεί μια γιορτή για όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του.
Το Aperitivo Party άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς οι καθηγητές, διοικητικό προσωπικό και συνεργάτες του Ινστιτούτου διασκέδασαν, απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα, την θέα με ένα Aperol Spritz και πέρασαν μια μαγική βραδιά γεμάτη αγάπη, χαρά και αμέτρητα χαμόγελα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέρα από τους καθηγητές και συνεργάτες οι υπεύθυνοι του ESN Greece, του Finance Club του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η νομική σύμβουλος του Ομίλου κα Αγγελική Ντάκη, η Διευθύντρια Γερμανικών του Ελληνικού Κολλεγιού Θεσσαλονίκης κα Αντριάνα Σταθόπουλου, ο φοροτεχνικός κ. Παπουτσίδης Πέτρος, εκπρόσωποι του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου, του ασφαλιστικού ομίλου Generali, ο κ. Περπερίδης Γεώργιος καθηγητής της Γερμανικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε υγεία και ευημερία ❤️

#institutegalileogalilei #galileogalilei #galileogalileigeneration