5 βασικά πλεονεκτήματα της Υβριδικής Εκπαίδευσης

5 βασικά πλεονεκτήματα της Υβριδικής Εκπαίδευσης

ΝΕΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2022

ΕΝΑΡΞΗ ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2022

Προσφορά έως -30%

 

Το Ινστιτούτο Galileo Galilei εξελίσσει το μοντέλο της Υβριδικής Εκπαίδευσης προσφέροντας κάθε δυνατότητα μάθησης στους σπουδαστές του. Στο Galileo Galilei ,η εκμάθηση της ξένης γλώσσας γίνεται εφικτή για όλους τους σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαθήματα αμιγώς Online, Δια ζώσης και Hybrid(συνδυαστικά).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στην εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για όλα τα επίπεδα , για τις γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Γαλλικά.

 

5 βασικά πλεονεκτήματα της Υβριδικής Εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Galileo Galilei
 1. Access from Anywhere-No Missing Courses

Πρόσβαση στην τάξη από οπουδήποτε, χωρίς να παραληφθούν μαθήματα. Δυνατότητα παρακολούθησης στο Ινστιτούτο μας ή από το σπίτι, την εργασία, το πανεπιστήμιο κτλ. Για παράδειγμα σπουδαστές χωρίς σταθερά ωράρια , με εποχική εργασία, ή φοιτητές στην περίοδο εξεταστικής ,ακόμα και σπουδαστές εκτός πόλης ή Ελλάδας, με περιορισμένο χρόνο έχουν τη δυνατότητα της πλήρους ευελιξίας  στον καθορισμό  του προγράμματός τους εναλλάσσοντας τον τρόπο παρακολούθησης και συμμετέχοντας κάθε φορά είτε δια ζώσης είτε online.

 1. Time Management

Αποτελεσματική διαχείριση χρόνου. Με την υβριδική μάθηση, δημιουργείται μεγαλύτερη ευελιξία  χρόνου και βελτιώνεται η συνολική απόδοσή. Σπουδαστές που η μετακίνησή τους αποτελεί διαδικασία και δεσμεύει μέρος της ημέρας τους ή σπουδαστές που λόγω υποχρεώσεων δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης, μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο με μαθήματα online.

 1. Rich Learning Experience.

Πλούσια εμπειρία μάθησης. Η δια ζώσης εκπαίδευση εμπλουτίζεται με τα μέσα ασύγχρονης εκπαίδευσης τα οποία παρέχουν επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό στο οποίο ο σπουδαστής μπορεί να ανατρέχει για επανάληψη και ανατροφοδότηση. Smart Tv υψηλής ευκρίνειας για προβολή υλικού, συστήματα για καθαρότητα ήχου και εικόνας, διπλές κάμερες με δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής του καθηγητή, του πίνακα και των μαθητών της τάξης και μικρόφωνα υψηλής ποιότητας ολοκληρώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 1. Experienced Mother Tongue Professors

Οι καθηγητές μητρικής γλώσσας του Ινστιτούτου, ειδικά καταρτισμένοι από τους εκπαιδευτές της πλατφόρμας Zoom και του Edu4schools προσφέρουν ποιότητα και αξιοπιστία στο πρόγραμμα Υβριδικής Εκπαίδευσης. Οι καθηγητές είναι εκπαιδευμένοι στην αξιοποίηση των παραπάνω μέσων ώστε να κάνουν σωστή διαχείριση χρόνου στη δομή της ύλης και στην προετοιμασία κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού πριν και μετά το μάθημα για την εμβάθυνση σε όλες τις δεξιότητες κατά την εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

 1. Studentcentered learning

Μαθητοκεντρική διδασκαλία. Ο σπουδαστής μπορεί να γνωρίσει τον τρόπο διδασκαλίας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του ώστε να είναι ο ίδιος πιο αποδοτικός στο καλύτερο περιβάλλον για τον ίδιο. Μαθήματα online, δια ζώσης, σύγχρονα και ασύγχρονα ή και ο συνδυασμός των παραπάνω επιλογών, ειδικό εκπαιδευτικό υλικό  προετοιμασίας πριν το μάθημα προσφέρει την ευελιξία που χρειάζονται οι σπουδαστές σήμερα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επωφεληθείτε της προσφοράς:

  Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστούμε.

  Περισσότερες πληροφορίες για την υβριδική εκπαίδευση μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

  https://www.galileogalilei.gr/2021/09/03/hybrid-online-onsite-education/