Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2019 Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά , Γαλλικά Secret Offer έως…

Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2019 Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά , Γαλλικά Secret Offer έως…

Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2019
Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά , Γαλλικά

Secret Offer έως -30%

Μάθετε για την Μυστική Προσφορά ”Hello February” του Ινστιτούτου μας, (ισχύει για λίγες μέρες). Περάστε από τα γραφεία μας στην Τσιμισκή 116 και ενημερωθείτε για τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένες θέσεις. Οι τιμές των διδάκτρων δίνονται αποκλειστικά στα γραφεία μας.

Οι εγγραφές για τα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2019 ξεκίνησαν.

Τα νέα τμήματα (Ιταλικά, Ισπανικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Γαλλικά) στην Θεσσαλονίκη ξεκινούν τον Φεβρουάριο και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για την σωστή επιλογή ωραρίου και ημέρας. Τμήματα Αρχαρίων Α1-Α2, Τμήματα Β1-Β2, Τμήματα Γ1-Γ2, προετοιμασία για τις εξετάσεις, σε όλες τις γλώσσες μας. Οι νέες μας τιμές είναι μειωμένες έως 30% σε συγκεκριμένα τμήματα, στα πλαίσια της εποχής. Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, αδέρφια κα.

Επίσης λειτουργούν και τμήματα προετοιμασίας για τα Πανεπιστήμια εξωτερικού . Τμήματα γλώσσας, τμήματα ορολογίας για σχολές Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής, κλπ.

Σας περιμένουμε από τα γραφεία μας Τσιμισκή 116 με Γούναρη (Ναυαρίνου) γωνία στον 3ο όροφο από τις 10.00 έως τις 21.00 καθημερινά, για να μάθετε τις χαμηλές τιμές μας για όλες τις γλώσσες και όλα τα επίπεδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310263876, ή στο email: info@galileogalilei.gr.

Τσιμισκή 116, Γούναρη, 3ος όροφος Θεσσαλονίκη

Τηλ 2310263876