Συνεργασία AIESEC με Galileo Galilei

Εκτύπωση PDF

Αποτέλεσμα εικόνας για aiesec

Τo Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Γλωσσών GALILEO GALILEI στα πλαίσια υποστήριξης των προγραμμάτων δράσης του, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη σύμπραξη του με ένα πολύ σημαντικό συνεργάτη, με τον μεγαλύτερο Παγκόσμιο Φοιτητικό Οργανισμό, την ΑΙΕSEC του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. (http://uomthessaloniki.aiesec.gr/)

 

 Οι σύγχρονες ανάγκες για επικοινωνία μεταξύ των λαών και η πολυπλοκότητα του εργασιακού περιβάλλοντος γέννησαν την ανάγκη για τη δημιουργία εξειδικευμένων κέντρων, χώρων όπου η απλή εκμάθηση της ξένης γλώσσας δίνει τη θέση της σε ένα ταξίδι γνωριμίας με την κουλτούρα και την ιδιοσυγκρασία του ξένου λαού.

 

Το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Γλωσσών GALILEO GALILEI ιδρύθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την κάλυψη των αναγκών αυτών της τοπικής κοινωνίας για γλωσσομάθεια και σύντομα χάρη στις σύγχρονες διδακτικές μεθόδους που ακολουθεί βρέθηκε στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 

Στο GALILEO GALILEI η γλώσσα αντιμετωπίζεται σαν τη βάση κάθε κουλτούρας και σαν μια ζωντανή επικοινωνία. Η προσέγγιση αυτή μας έχει φέρει σημαντικές διακρίσεις: Το Ινστιτούτο επιλέχθηκε το 1995 από μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου της Σιένα ως η καλύτερη σχολή ιταλικών ανάμεσα σε πολυάριθμα γλωσσολογικά κέντρα και Πανεπιστήμια που λειτουργούν ανά τον κόσμο.

 

Σήμερα όλο και περισσότεροι σπουδαστές επιλέγουν το ινστιτούτο GALILEO GALILEI όχι μόνο για την απόκτηση των πτυχίων αλλά και για την πραγματική γνώση της ιταλικής, ισπανικής, αγγλικής, γερμανικής και ρωσικής γλώσσας.

 

 

To Ινστιτούτο GALILEO GALILEI έχοντας έντονο το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζει το πρόγραμμα NGOforChange της AIESEC και βοηθάει 6 ταλαντούχους φοιτητές από το εξωτερικό να έρθουν στη Θεσσαλονίκη και να αφήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μέσα από τις γνώσεις και δράσεις τους!

 

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε!

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για ngo for change

 

Συμμετέχοντας στο NGO for Change δίνεται η δυνατότητα σε ΜΚΟ και μη κερδοσκοπικούς φορείς να υποδεχθούν φοιτητές από το εξωτερικό κατάλληλους και πρόθυμους να προσφέρουν πολύτιμο και χρήσιμο έργο στον κάθε φορέα έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει τη θετική επίδραση και αλλαγή που επιθυμεί να επιφέρει στον χώρο δραστηριοποίησης του.

 

Οι ασκούμενοι όντας μέλη της AIESEC, προέρχονται από ένα παγκόσμιο δίκτυο 124 χωρών και μπορούν να φέρουν νέες ιδέες και τεχνοτροπίες για τον οργανισμό, δρώντας με βάση το πλαίσιο αξιών της AIESEC, όπως να δρουν με γνώμονα τη βιωσιμότητα και να προσπαθούν συνέχεια για το καλύτερο.

 

Thank you AIESEC